Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 va iniciar a l'octubre passat una sèrie d'actuacions en relació amb les contractacions realitzades per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dins del pla d'ocupació "Sant Andreu Avança", subvencionat pràcticament en la seva totalitat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Part d'aquestes actuaciones tenien la finalitat de garantir els drets dels treballadors contractats a l'hora de tractar les seves dades personals, davant un possible incompliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

En un butlletí municipal, que vam distribuir durant la II Festa de la primavera, els informàvem que la ACPD havia obert un expedient d’investigació, que va continuar posteriormente amb l'obertura d'un expedient sancionador.

 

Democracia 3.0 ha tingut coneixement recent que la Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha resolt l'expedient sancionador declaranant que l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comès dues infraccions a la LOPD, una de caràcter greu i una altra lleu.

Durant la tramitació del procediment l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va reconèixer voluntàriament, davant la ACPD, la seva responsabilitat en els fets imputats i declarats en la resolució, esmenant les irregularitats comeses.

Cal dir que si l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca hagués atès l'escrit de Democracia 3.0, en el qual posàvem en coneixement de l'Alcalde la comissió d'aquestes irregularitats, no hauríem hagut de sol·licitar l'obertura d'un procediment sancionador.

 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0