Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 va iniciar a l'octubre passat una sèrie d'actuacions en relació amb les contractacions realitzades per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dins del pla d'ocupació "Sant Andreu Avança", subvencionat pràcticament en la seva totalitat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Part d'aquestes actuacions tenien la finalitat de demanar suport legal a la Autoritat Catalana de Protecció de Dades (ACPD), davant la negativa de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca de facilitar-nos l'accés als expedients de contractació, i d'altra banda determinar si l'Ajuntament podria estar incomplint la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

En el nostre últim butlletí municipal, que vam distribuir durant la II Festa de la primavera, els informàvem que la ACPD havia obert un expedient d’investigació, que ha conclòs amb l'inici d'un expediente sancionador per la presumpta vulneració de la normativa de protecció de dades de caràcter personal.

 

Les conclusions de l'expedient ens reafirmen en la nostra idea que les coses es poden fer d'una altra manera i que l'Ajuntament està per servir als ciutadans i no per vulnerar els seus drets.


 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0