Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 11
PitjorMillor El passat 23 de maig un home gran va desaparèixer a Sant Andreu de la Barca. Es van rastrejar molts llocs i va ser necessària la col.laboració d'un gran nombre d'efectius. Dies més tard va ser localitzat amb vida per darrere de la benzinera en desús de la carretera de Martorell, al costat del Canal Sedó que per allà transita. Sí, és el mateix Canal que tants problemes ha generat en la fonamentació del Teatre Municipal. 

Cinc mesos més tard Democràcia 3.0 s'ha acostat novament al lloc per comprovar l'estat en què es troba la zona, a pocs metres del centre comercial Atrium.  
 


Hem pogut observar fins a 5 pous de profunditat variable, dissimulats entre la mala herba alguns i tapats amb branques els altres. Hem pogut comprovar la proximitat del canal, la seva profunditat (entre 3 i 4 metres) i l'absència de mesures de seguretat que impedeixin que per una distracció, en passejar entre la mala herba, algú pugui caure al Canal.

Hem comprovat l'estat de degradació de la zona, la perillositat i la proximitat amb el Centre Comercial Atrium.

Cinc mesos més tard de la desaparició d'una persona gran no s'han realitzat actuacions que impedeixin la caiguda al Canal, no s'han segellat els pous i no s'ha netejat la zona de mala herba per impedir que en una badada algú es precipiti al Canal.

A què espera aquest Ajuntament?, a que passi una desgràcia.

Sant Andreu TV es va fer ressò de la notícia i Democràcia 3.0 ha realitzat un reportatge fotogràfic sobre la situació actual de la zona. 


 Ver album en picassa

 
Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0