Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 


En el ple ordinari de novembre del 2007 es va presentar, per a la seva aprovació inicial, la modificació del Pla General d'Ordenació de Sant Andreu de la Barca per adequar-lo a la instal.lació d'un nou dipòsit d'emmagatzematge d'aigua potable per a consum humà a la zona de can Salvi. 

Aigües Ter Llobregat (ATLL), empresa adscrita a la Generalitat de Catalunya, en el seu projecte té previst la instal.lació d'un nou dipòsit de 7000m3, compatibilitzant-lo amb un altre existent i eliminant un altre més petit (aquests dos últims s'observen en la imatge de la seva esquerra ). 
 


En data 11 de gener de 2010 el Gerent d'ATLL, mitjançant edicte publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, estima unes legacions de l'Ajuntament de Sant Andreu en què es reclamava la instal lació d'una canalització d'aigua municipal per a reg que creués per sota del Ferrocarril de la Generalitat de Catalunya.

Per tant Sant Andreu de la Barca comptarà amb una canalització municipal d'aigua per al reg. Suposem que aquesta canalització transportarà aigua potable ja que si s'elimina el dipòsit petit tal com defineix el projecte d'ATLL no hi haurà cap lloc on emmagatzemar aigua no potable.

En el ple de novembre de 2007 es va buscar el compromís dels partits (escoltin la gravació adjunta) perquè el dipòsit petit no fos desmantellat i s'utilitzés per emmagatzemar aigua no potable per al reg i la prevenció d'incendis. Ens temem, a la vista de les al.legacions presentades per l'Ajuntament i malgrat les paraules del nostre alcalde, que aquest dipòsit serà eliminat.

Si finalment això passa en aquest municipi se seguirà regant amb aigua potable tot i que en llocs estratègics, i en els camions de reg, es pugui llegir que Sant Andreu de la Barca es rega amb aigua no potable i dels pous.

El fitxer sonor adjunt ha estat editat i conté únicament les intervencions del Iltmo. Alcalde i de José Manuel García Bravo (President de Democràcia 3.0). La gravació íntegra del ple es troba en poder de Democràcia 3.0 per si algú vol verificar el seu contingut. En qualsevol cas aquesta gravació pot ser demanada a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0