Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 


 Encara que els cartells situats pel municipi diguin el contrari, concretament que es rega amb aigua no potable i dels pous, la realitat és ben distinta. Democràcia 3.0 ha pogut comprovar-lo.


En ple ordinari, celebrat el 30 de juny de 2010, Democràcia 3.0 va formular pregunta referent a la utilització d'aigua potable per al reg. En l'acte del ple no va ser contestada aquesta pregunta, com qualsevol altra que formula Democràcia 3.0 des de la seva constitució com partit polític en aquest municipi.

Dies més tard el regidor de parcs i jardins, Sr. Santana, per correu electrònic va confirmar a Democràcia 3.0 el que aquí vam denunciar que no és altra cosa que Sant Andreu de la Barca es rega amb aigua potable en algunes de les seves zones.

Per tant els cartells indicadors que es rega amb aigua no potable i dels pous és una particularitat i no una generalitat en el reg dels nostres parcs i jardins. Davant les evidències presentades, en data 25 de juny, per Democràcia 3.0 no hi ha hagut més remei que reconèixer una realitat manifesta que fins a la data era un senyal d'identitat i bandera ecologista del PSC de Sant Andreu de la Barca.

Les informacions facilitades per Democràcia 3.0 tenen sempre respatller documental i cap d'elles, absolutament cap d'elles, s'argumenta des de la remor o la insinuació.

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0