Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 


Pèrgola Teatre Núria EspertL'empresa municipal SAB-URBA S.L., per encàrrec de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, gestionarà l'explotació de la pèrgola del Teatre Núria Espert. Millor dit gestionarà la venda de l'energia solar captada a través de les plaques fotovoltaiques instal·lades a manera de pèrgola en aquest Teatre.

L'empresa municipal ja gestiona, des de l'any 2008, la venda a Fecsa-Endesa de l'energia solar transformada que s'obté de les plaques fotovoltaiques que es troben instal·lades a l'abandonat Parc de Can Preses, en la Colònia del Palau.

Democràcia 3.0 ja els va anunciar el passat mes de novembre que les plaques fotovoltaiques, instal·lades a manera de pèrgola en el Teatre, serien utilitzades per a la venda d'energia elèctrica i no pel autoconsum de l'edifici.

L'encàrrec obeeix al fet que l'empresa municipal ja es troba inscrita per a la realització d'aquesta activitat i amb la generació d'aquests ingressos podrà reduir les contínues pèrdues anuals derivades de la seva gestió.

   

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0