Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

En el butlletí oficial de la província de Barcelona es publica avui la convocatòria pública per accedir a l'ús d'horts urbans de titularitat municipal.

El procediment, beneficiaris, criteris de valoració de les sol·licituds i data màxima de presentació de les mateixes es mostren en el document adjunt (BOPB de 28 de novembre).

Aquells que vulguin obtenir llicència municipal s'han de donar pressa, ja que el període per presentar les sol·licituds s'inicia demà i conclou dintre de quinze dies hàbils (el pròxim 19 de desembre).

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 


 

La Generalitat de Catalunya ha publicat recentment l'informe anual d'Avaluació de la Qualitat de l'Aire

En aquest informe Sant Andreu de la Barca és el municipi més contaminat del Baix Llobregat tot i que l'atmosfera del nostre municipi es troba protegida per llei des de l'any 1984. La passivitat tant de la Generalitat de Catalunya com del nostre propi Ajuntament és alarmant.

El diòxid de nitrògen (NO2) i les partícules PM10 (pols en suspensió) són dues de les substàncies contaminants presents en l'aire que respirem, que en determinades concentracions produeixen problemes respiratoris, cardiovasculars i increment de les al·lèrgies.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

Nou informe anual emès per la Generalitat de Catalunya en relació amb les emissions contaminants a l'atmosfera.

Sant Andreu de la Barca segueix sent el municipi més contaminat del Baix Llobregat a pesar que l'atmosfera del nostre municipi es troba protegida per llei des de l'any 1984. La passivitat tant de la Generalitat de Catalunya com del nostre propi Ajuntament és alarmant.

Diòxid de nitrogen i partícules PM10 són bàsicament les substàncies controlades per l'únic captador, manual, que es troba situat en el nostre municipi.

Ambdues substàncies produeixen problemes respiratoris, cardiovasculars, increment de les al·lèrgies i en exposicions perllongades la mort.
 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 15
PitjorMillor 

1995 - 2011


El 29 d'abril de 1995, fa gairebé 16 anys, s'inaugurava el Parc de Can Preses, conegut popularment com el parc de les barques.

Lamentablement aquest sobrenom, des de fa molts anys, ja no té cap sentit, ja que al passejar per ell les úniques imatges agradables que percebem són records.

Una inversió que va modificar un antic solar per convertir-lo en un atractiu parc on passejàvem, preníem el sol o ens protegíem a l'ombra, jugàvem amb la canalla o passejàvem amb barca, el seu major atractiu. També podíem gaudir d'un llac més petit on jugàvem amb vaixells teledirigits o menjàvem quatre llaminadures mentre actuava algun grup en el petit auditori.

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 


Pèrgola Teatre Núria EspertL'empresa municipal SAB-URBA S.L., per encàrrec de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, gestionarà l'explotació de la pèrgola del Teatre Núria Espert. Millor dit gestionarà la venda de l'energia solar captada a través de les plaques fotovoltaiques instal·lades a manera de pèrgola en aquest Teatre.

L'empresa municipal ja gestiona, des de l'any 2008, la venda a Fecsa-Endesa de l'energia solar transformada que s'obté de les plaques fotovoltaiques que es troben instal·lades a l'abandonat Parc de Can Preses, en la Colònia del Palau.

Democràcia 3.0 ja els va anunciar el passat mes de novembre que les plaques fotovoltaiques, instal·lades a manera de pèrgola en el Teatre, serien utilitzades per a la venda d'energia elèctrica i no pel autoconsum de l'edifici.

L'encàrrec obeeix al fet que l'empresa municipal ja es troba inscrita per a la realització d'aquesta activitat i amb la generació d'aquests ingressos podrà reduir les contínues pèrdues anuals derivades de la seva gestió.

   

Powered by SEM
 
Més articles...
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0