Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

En el tràmit d'aprovació dels pressupostos municipals de l'any 2014, Democracia 3.0 va proposar la dotació d'una instal·lació fixa per a la pràctica de la gimnàstica artística. Aquesta activitat era desenvolupada des de l'any 1997 en el nostre municipi per l'entitat AESAB en unes condicions que distaven molt de ser les òptimes per a la pràctica esportiva, malgrat els excel·lents resultats que any rere any obtenien les seves esportistes.

Aquesta era una demanda de l'entitat, que Democracia 3.0 va fer seva, atès que no comptaven amb una instal·lació fixa i que dia a dia havien de muntar i desmuntar els aparells en les instal·lacions que l'Ajuntament els cedia. Un treball pesat i innecessari que anava en detriment de la pràctica esportiva.

El PSC no va incloure una partida pressupostària per a aquest concepte, no obstant això avui podem dir amb alegria que la situació ha canviat i l'entitat AESAB compte ja amb una instal·lació fixa al Polígon Camp LLarg. Les negociacions entre entitat i Ajuntament han fructificat en un acord de col·laboració, per al lloguer d'una nau industrial, i tots podem estar contents amb el resultat. S'obre avui una nova etapa per a la gimnàstica artística en el nostre municipi.

Felicitats!!!!.

 

Powered by SEM