Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Davant l'anunci del FS Sant Andreu que es retirava de la competició per problemes econòmics, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va emetre un comunicat, en data 17 de gener de 2014, en el qual informava que realitzaria de forma "extraordinària i excepcional una aportació econòmica que permetrà acabar la temporada a l'equip".

El comunicat, que ha desaparegut de la pàgina web de l'Ajuntament, continuava dient que l'Ajuntament podia realitzar aquesta aportació ja que "el patronat municipal d'esports va tancar els comptes de l'any anterior amb positiu".

Davant aquest anunci diverses entitats esportives es van posar en contacte amb Democracia 3.0 per expressar el seu malestar pel tracte de favor rebut per aquesta entitat. La nostra formació política va demanar prudència a aquestes entitats ja que els anuncis realitzats pel nostre Ajuntament (PSC) en la majoria d'ocasions no es corresponen amb la realitat i els mitjans locals únicament fan de corretja de transmissió i garants d'adequades campanyes d'imatge amb diners públics.

 

Democracia 3.0 els informa que el dia 30 de gener de 2014, tretze dies després de l'anunci realitzat per l'Ajuntament, l'entitat FS Sant Andreu va sol•licitar una aportació econòmica per sufragar l'increment de despeses derivat de l'ascens de categoria. En data 4 de febrer la Junta de Govern Local de l'Ajuntament va acordar, i no amb càrrec al pressupost del patronat municipal d'esports, concedir una subvenció com a avançament de la que pogués correspondre-li a aquesta entitat pel desenvolupament de les activitats esportives durant l'any 2014. La quantitat aportada, inferior a la sol•licitada, es deduiria de la subvenció final que se li atorgui en el cas que finalment li correspongui. En cas contrari hauria de retornar-la.

Una cosa són les campanyes mediàtiques i una altra molt diferent la veritable actuació que ha realitzat l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Imatge, pura imatge.

 

 

 

Powered by SEM