Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 


 

Quan podrem utilitzar la pista esportiva?


El passat 12 de desembre l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca va inaugurar, entre rens i amb xocolata calenta, la remodelació del barri del Palau.

Avui, més de dos mesos després del fastuós acte, el Centre Cívic manté tancades les portes i la pista esportiva encara no s'ha estrenat, encara que aparentment sí que estava conclosa en la inauguració.

Ens hem acostat a l'associació de veïns del barri per demanar la clau i poder utilitzar la pista esportiva, ja que es troba tancada. La resposta ha estat que ells ni tenen la clau, ni la pista esportiva està acabada (cal posar les cistelles de bàsquet) i que havien existit problemes de subjecció de les tanques que envolten la instal lació.

Ens asseguren així mateix que també corre el rumor, que ens han desmentit, que l'associació de veïns havia rebut material esportiu cedit per l'ajuntament.

La pista esportiva és una instal.lació dependent del Patronat Municipal d'Esports, tot i que la reforma l'ha gestionat l'Ajuntament utilitzant capital procedent íntegrament de fons estatals.
 


A la foto podem observar també que a l'interior de la instal lació roman un fanal que no ha estat reubicat, amb el consegüent risc per als futurs usuaris de la pista.

Democràcia 3.0 també es pregunta si el nostre Alcalde, amb xocolata calenta o gelats, reinaugurarà novament el barri quan finalitzin aquests equipaments.

 

Powered by SEM