Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 
A través de la nostra pàgina web , geolocalització de deficiències, ens arriba una denúncia formulada per un veí del nostre municipi. La denúncia, ja coneguda per Democràcia 3.0, es refereix a les condicions en què el club d'Atletisme de Sant Andreu realitza els seus entrenaments. Existeix fins i tot un grup  facebook creat per denunciar la situació .

Al marge poden observar la "qualitat" de la pista que el nostre Ajuntament posa a disposició dels atletes .


 La denúncia no només es refereix a les especificacions tècniques de la pista sinó també a les condicions en les que es veuen obligats a realitzar els entrenaments. En el lloc es concentren habitualment persones consumint substàncies estupefaents, fins i tot amb gossos dels qualificats com potencialment perillosos. Ens expliquen que en algunes ocasions els gossos envaeixen la pista, és normal els gossos no distingeixen entre camp i el que suposadament és una pista d'atletisme.

No és la primera vegada que es denuncia, a través de la nostra pàgina web, la concentració de persones consumint substàncies estupefaents. Concretament hem identificat concentracions tant a les places Charlie Rivel com en la de Maria Pineda.

Democràcia 3.0 no concep aquestes situacions d'abandonament .

Democràcia 3.0 aposta per un esport de qualitat, assequible econòmicament i desvinculat políticament. Lluitarem per l'eliminació, per ineficaç, de la figura del Patronat Municipal d'Esports com a model de gestió de l'activitat esportiva municipal .


 

  

Powered by SEM