Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

En el tràmit d'aprovació dels pressupostos municipals de l'any 2014, Democracia 3.0 va proposar la dotació d'una instal·lació fixa per a la pràctica de la gimnàstica artística. Aquesta activitat era desenvolupada des de l'any 1997 en el nostre municipi per l'entitat AESAB en unes condicions que distaven molt de ser les òptimes per a la pràctica esportiva, malgrat els excel·lents resultats que any rere any obtenien les seves esportistes.

Aquesta era una demanda de l'entitat, que Democracia 3.0 va fer seva, atès que no comptaven amb una instal·lació fixa i que dia a dia havien de muntar i desmuntar els aparells en les instal·lacions que l'Ajuntament els cedia. Un treball pesat i innecessari que anava en detriment de la pràctica esportiva.

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Davant l'anunci del FS Sant Andreu que es retirava de la competició per problemes econòmics, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va emetre un comunicat, en data 17 de gener de 2014, en el qual informava que realitzaria de forma "extraordinària i excepcional una aportació econòmica que permetrà acabar la temporada a l'equip".

El comunicat, que ha desaparegut de la pàgina web de l'Ajuntament, continuava dient que l'Ajuntament podia realitzar aquesta aportació ja que "el patronat municipal d'esports va tancar els comptes de l'any anterior amb positiu".

Davant aquest anunci diverses entitats esportives es van posar en contacte amb Democracia 3.0 per expressar el seu malestar pel tracte de favor rebut per aquesta entitat. La nostra formació política va demanar prudència a aquestes entitats ja que els anuncis realitzats pel nostre Ajuntament (PSC) en la majoria d'ocasions no es corresponen amb la realitat i els mitjans locals únicament fan de corretja de transmissió i garants d'adequades campanyes d'imatge amb diners públics.

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

Vestuaris

CEIP

Josep Pla

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) mitjançant Decret ha classificat a l'empresa TEYCO S.L., amb la millor puntuació en l'expedient de contractació de les obres del projecte dels nous vestuaris, i adaptació dels antics, del CEIP José Pla de Sant Andreu de la Barca.

La AMB va aprovar al maig de 2013 l'expedient de contractació i cada vegada estem més prop de veure el projecte realitzat. De moment, si l'empresa compleix amb les garanties exigides, ja tenim empresa constructora.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 


Democracia 3.0 ha enviat el següent missatge a tots els partits polítics que concorren a les properes eleccions municipals 2011.

"Democracia 3.0 té la intenció de celebrar el proper 15 de maig en horari de matí un torneig de futbol en les pistes esportives, sense estrenar, del barri del Palau.

Els equips únicament estarien conformats pels membres de les llistes dels partits polítics que concorren a les properes eleccions municipals.

Un partit que advoca per la participació ciutadana, com Democracia 3.0, obre la possibilitat al fet que altres formacions polítiques que defensen aquest mateix punt als seus respectius programes electorals prediquin amb l'exemple. Democracia 3.0 no exclou a ningú de les seves actuacions.

Des de Democracia 3.0 considerem que actes com a est són bons per a les dinàmiques del nostre municipi.

Prec confirmin el seu interès a participar en l'esdeveniment.

José Manuel García Bravo
President de Democracia 3.0"

A l'espera de les corresponents contestacions seguirem informant.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 


 1, 2, 3 y ...
El Club de Bàsquet Sant Andreu s'ha obstinat a posar en evidència l'actuació de l'Alcalde i del regidor d'esports de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, tots dos del PSC. Avui mateix han presentat un altre escrit, i van tres, en el qual aporten documentació, realitzen una sèrie de preguntes i postil·len amb la definitiva i irònica frase de "per tal de que reflecteixi una prova evident del seu compromís i PARAULA".
 

Powered by SEM
 
Més articles...