Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 10
PitjorMillor 

 

La Comissió especial de comptes de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es va celebrar el passat dia 29 de maig. De forma prèvia es va posar a disposició dels seus membres el Compte General de l'exercici 2014, juntament amb els justificants i antecedents. En paraules planes s'avaluava el compliment del pressupost i si les operacions realitzades són correctes.

A la Comissió especial de comptes li correspon l'examen, l'estudi i informe de tots els comptes, pressupostàries i extrapressupostàries, que ha d'aprovar el Ple de la Corporació sobre el mes de setembre-octubre.

Tots els grups polítics municipals compten amb representació en aquesta comissió, si bé no van acudir tots els seus membre i tan sols dos van emetre informe, òbviament Democràcia 3.0 va ser un d'ells. El dictamen de la Comissió va ser favorable amb el vot de qualitat de l'Alcalde després d'un empat en la votació, amb el vot desfavorable de Democràcia 3.0. La nostra posició es va fonamentar en les conclusions plasmades en l'informe que aquí adjuntem.

Des del dia 2 de juny s'habilitat un període de quinze dies d'exposició pública al qual pot acudir qualsevol ciutadà, amb els mateixos drets que els membres de la Comissió, per la presentació de reclamacions, objeccions o observacions.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0