Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 ha presentat en el dia d'avui una reclamació contra el pressupost municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per a l'any 2015.

Els motius que esgrimim en la reclamació és la possible vulneració de la Llei General Pressupostària, de la Llei de Bases de Règim Local i algunes normes complementàries, entre elles el mateix Reglament Orgànic Municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (ROM).

És una reclamació tècnica, posada de manifest en el ple ordinari corresponent, ja que la normativa no ens permet entrar en aspectes polítics tals com la necessitat d'incloure, ampliar/reduir, o eliminar determinades partides pressupostàries.

 

Aquesta reclamació complementa el recurs que vam presentar la passada setmana pel que fa a la sol·licitud que plantejàvem perquè el ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, celebrat el passat 18 de desembre, sigui declarat nul de ple dret, en aquells acords en els quals no s'ha seguit el procediment regulat en el ROM.

Democracia 3.0 no és una formació que clami al vent, sinó que també actuem quan considerem que les actuacions que realitza el nostre Ajuntament, amb el PSC al capdavant, s'aparten d'unes mínimes normes d'actuació o del marc legislatiu que una Administració ha de complir sí o sí

 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0