Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

La Comissió especial de comptes de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es va celebrar el passat dia 28 de maig. De forma prèvia es va posar a disposició dels seus membres el Compte General de l'exercici 2013, juntament amb els justificants i antecedents. En paraules planes s'avalua el compliment del pressupost i si les operacions realitzades són correctes.

A la Comissió especial de comptes li correspon l'examen, l'estudi i informe de tots els comptes, pressupostàries i extrapressupostàries, que ha d'aprovar el Ple de la Corporació sobre el mes de setembre-octubre.

Tots els grups polítics municipals compten amb representació en aquesta comissió, si bé només dos han emès informe, òbviament Democràcia 3.0 ha estat un d'ells. El dictamen de la Comissió va ser favorable, per majoria, amb el vot desfavorable de Democràcia 3.0 i l'abstenció de la resta de l'oposició. La nostra posició es fonamenta en les conclusions plasmades en l'informe que aquí adjuntem.

En breu s'habilitarà un període d'exposició pública al qual pot acudir qualsevol ciutadà, amb els mateixos drets que els membres de la Comissió. D3.0 informarà properament de les dates en què es pot acudir a revisar els comptes municipals .

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0