Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

El ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en data 30 de desembre va aprovar inicialment el pressupost municipal 2014, amb els vots a favor de PSC, PP i ERC.

Democracia 3.0 va votar en contra del pressupost i va anunciar la presentació d'una reclamació, formalitzada el passat dia 24 de gener, divendres. De forma sorprenent va ser contestada el dia 27, dilluns, i portada a ple dimecres passat, dia 29, per ser desestimada íntegrament. Una celeritat inusitada i impròpia d'aquest Ajuntament, tota una sorpresa.

La reclamació contenia aspectes tècnics, jurídics i polítics. Adjuntem el document amb les reclamacions, de les quals podem destacar:

Modificació de la plantilla de personal funcionari i laboral sense explicació; sense instruir expedients d'amortització i creació de places; i contravenint la llei de pressupostos generals de l'Estat que impedeix l'ampliació les plantilles

Increment dels costos de personal incomplint la llei de pressupostos generals de l'Estat.

Creació d'una partida per al pagament amb diners públics d'indemnitzacions per als propietaris d'un sector urbanístic. Indemnitzacions a les quals no han de fer front els ciutadans de Sant Andreu de la Barca sinó la resta dels propietaris del sector.

 

Incompliment de la normativa reguladora dels contractes del sector públic.

Inversió amb fons aliens a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, via subvencionis o crèdits, quan s'ha realitzat una inversió financera a curt termini.

Propostes realitzades per Democracia 3.0 per a la seva incorporació al pressupost municipal 2014 que no van ser ateses en primera instància, ni en la reclamació.

 

Cal dir que a Democracia 3.0 no li agraden molts altres aspectes del pressupost municipal 2014, però és qüestió política la seva inclusió i no atempten contra cap normativa, per la qual cosa no poden ser objecte de reclamació encara que sí d'indignació (el cost de manteniment de parcs i jardins, inversió al mercat municipal quan té la consideració de privat, dotacions pressupostàries nul·les per al mercat de treball, utilitzar els diners dels ciutadans per a la realització d'inversions financeres en lloc de per incrementar considerablement les ajudes socials, ....)

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0