Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

A la Comissió especial de comptes li correspon l'examen, l'estudi i informe de tots els comptes, pressupostàries i extrapressupostàries, que ha d'aprovar el Ple de la Corporació sobre el mes d'octubre.

La Comissió especial de comptes de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es va celebrar el passat dia 30 de maig. De forma prèvia es va posar a disposició dels membres d'aquesta comissió el Compte de l'exercici 2011, juntament amb els justificants i antecedents. En paraules planes s'avalua el compliment del pressupost i si les operacions realitzades són correctes.

Tots els grups municipals tenen representació en aquesta comissió, tot i que l'únic grup que va emetre informe va ser Democracia 3.0. El dictamen de la Comissió va ser favorable, per majoria, amb el vot desfavorable de Democracia 3.0. El nostre vot es fonamenta en les conclusions plasmades en l'informe que aquí adjuntem.

En breu s'habilitarà un període d'exposició pública al qual pot acudir qualsevol ciutadà, amb els mateixos drets que els membres de la Comissió. D3.0 informarà properament de les dates en què es pot acudir a revisar els comptes municipals .

 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0