Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 


El passat 1 de gener va entrar en vigor el pressupost per a l'any 2011. El titular que va aparèixer el mes de desembre al diari de Sant Andreu de la Barca va ser que "Los presupuestos incrementan la política social". El nostre alcalde manifestava, en el mateix diari, que "el 2011 ha de ser un any social". Ambdues afirmacions, per poc que s'analitzin els pressupostos aprovats, són radicalment falses.

Suposem que també hauran llegit que l'ajuntament destinarà una gran quantitat d'euros a inversions per a la millora de la ciutat. Radicalment fals. L'ajuntament vendrà patrimoni, demanarà un nou crèdit i obtindrà diners d'altres administracions per escometre les millores de la ciutat.

Aquestes afirmacions són la llançadora de les properes eleccions municipals, no els deixarem que menteixin.

Iniciem avui una sèrie d'articles en els que anirem desgranant el pressupost municipal de Sant Andreu de la Barca.

Per començar i a grans trets us presentem l'origen i la destinació agregada d'ingressos i despeses. A poc a poc anirem analitzant cada departament municipal i cada partida econòmica, d'on surt i a què es destina.

Quan concloguem aquesta sèrie d'articles coneixeran de forma detallada, amb les dades a la mà, el veritable pressupost de Sant Andreu de la Barca.  

 

 

Feu click sobre les imatges per a una major comoditat en la visualització.
 

 


 


 
Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0