Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor La sindicatura de comptes de Catalunya ha publicat recentment les liquidacions pressupostàries de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, corresponents a l'exercici 2009. No busquin les del 2008, ja que segons la Sindicatura de Comptes l'Ajuntament les va presentar fora de termini.

Analitzarem en primer lloc la referent al Patronat Municipal d'Esports, organisme autònom dependent d'aquest Ajuntament.

 L'informe original pot ser consultat a la pàgina web de la sindicatura. De forma adjunta a aquest article també ho poden trobar si bé ha estat editat amb anotacions per a la seva millor comprensió, sense alterar el seu contingut.

 


El Patronat Municipal d'Esports de Sant Andreu de la Barca va iniciar l'any amb un pressupost 2,352 milions d'euros. L'elaboració d'aquest pressupost, com en altres anys, es realitza per estimació i no sobre la base d'un profund estudi d'ingressos i costos. Per posar un exemple es basa en el supòsit irreal de la plena ocupació de les instal·lacions esportives municipals, per a l'estimació d'ingressos, i s'incorre habitualment en errors de càlcul que es poden comprovar fàcilment en l'anunci d'increment de tarifes d'un any a un altre que no es correspon amb el preu realment aplicat.

El 28% del pressupost (654.221,71) es dedica en exclusiva a despeses de personal, amb una plantilla de 15 treballadors inclòs el gerent (Xavier Padilla Barrachina). Es desconeix el detall dels sous d'aquests treballadors, però alguns d'ells dubtem que cobrin sous desorbitats.

Durant el transcurs de l'any el pressupost del Patronat va haver de ser modificat incrementant-ho en 23.500 euros.

A final d'any la liquidació pressupostària mostra un dèficit, major nombre de despeses que d'ingressos, de 114 mil euros. El romanent de tresoreria, el que hi ha a la caixa o millor dit el que no hi ha en la caixa, va ser de 231 mil euros en negatiu.

Aquesta és la gestió del Patronat Municipal d'Esports de Sant Andreu de la Barca. Aquestes són les dades, pures y dures.

El President de Democràcia 3.0 fa més de quatre anys que sol·licita l'eliminació de la figura de gestió del Patronat Municipal d'Esports per ineficaç. En els propers mesos anunciarem el model proposat per Democràcia 3.0, si bé els informem que per al nostre partit és vital que política i esport vagin per camins separats quant a la seva gestió  

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0