Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 
 

Sound Factory BCN anuncia el 6 de novembre pròxim com a data en què s'inaugurarà la discoteca ubicada al Centre Comercial Atrium de Sant Andreu de la Barca. 

Aquest mateix matí s'ha iniciat la promoció a través de ràdio, Màxima FM, i amb una enganxada de cartells en el mateix centre comercial. 

Com recordaran Democràcia 3.0 ha demanat a l'alcalde de Sant Andreu de la Barca la suspensió temporal de la llicència municipal ambiental per a la realització d'aquesta activitat de multidiscoteca, davant les moltes irregularitats que presenta la seva concessió. Fins a la data no hem rebut contestació des de l'Ajuntament. 

La llicència es va concedir el passat 15 de juliol de 2010 a LU PING LIU VILADECANS. Desconeixem si Sound Factory està al corrent d'aquesta actuació, ja que és un agent extern i desconeixem la vinculació que té tant amb l'empresa sol.licitant de la llicència com amb el propietari de les instal.lacions Coperfil Group. 

En el transcurs dels últims dies hem conegut l'interès indirecte d'una altra empresa sobre la tramitació del procediment de concessió de la llicència. Fonts ben informades ens diuen que Coperfil Group, propietària del centre comercial, ha demanat un ajornament al jutge en relació amb les demandes presentades per diversos dels seus proveïdors. Els demandants exigeixen el concurs de creditors i la liquidació de l'empresa com a via per obtenir les quantitats que se'ls deuen. Si el jutge finalment dicta el concurs de creditors dels actius sortirien a subhasta pública.
 
Tot sembla apuntar que l'actuació de Coperfil Group, llogant les instal.lacions de la discoteca, va encaminada a articular una possibilitat legal de recuperar les seves propietats quan sigui decretat el concurs de creditors i la liquidació de l'empresa en pública subhasta.

Una dada més. Coperfil Group té formalitzats un o més avals bancaris dipositats i lliurats a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per un import conjunt de 1,5 milions d'euros, en virtut d'un conveni signat amb l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca. La vigència d'aquests avals expira el proper dia 3 de desembre de 2010 i per tant haurien de ser retornats per l'Ajuntament, encara que existeix una reserva que vincula el retorn d'aquests avals amb la reparcelació del sector 21, on s'ubica el Centre Comercial. El jutge podria exigir que aquests avals fossin retornats per formar part de la massa activa a liquidar si s'acorda el concurs de creditors.

Properament us parlarem del sector 21, de l'actuació realitzada pel nostre Ajuntament i de les diverses sentències que l'obliguen a la redacció d'un nou projecte de reparcel.lació del sector per il.legal. La situació de Coperfil Group agreuja encara més aquest projecte de reparcel.lació.

El cabdell està especialment enredat, però Democràcia 3.0 intentarà arribar al final de l'assumpte. Continuarem informant.  


 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0