Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 

 I M P O R T A N T  

 

Objectiu aconseguit .

La discoteca ubicada al centre comercial Atrium no ha inaugurat, tal com tenia previst, després de la denúncia pública efectuada per Democràcia 3.0

L'alcalde no ha contestat encara a l'escrit en el qual Democràcia 3.0 denunciava irregularitats en el procediment de concessió de la llicència. Per tant desconeixem si s'ha produït la suspensió cautelar de la mateixa, tal com demanàvem. D'una o altra manera la veritat és que la discoteca no ha obert al públic.

Democràcia vol deixar constància de dues coses:

La primera és que no ens oposem a que es desenvolupi una activitat d'aquestes característiques al nostre municipi, sempre que la concessió de la llicència i la pròpia activitat s'adeqüin a la legislació vigent, garantint amb això la seguretat de les persones.

En segon lloc ens referirem a que la informació que Democràcia 3.0 va publicar en aquesta pàgina web va ser comunicada no només a l'Ajuntament, sinó també als partits polítics amb representació municipal a Sant Andreu de la Barca i als mitjans de comunicació locals que cobreixen la informació de aquest municipi. Ni partits polítics, ni mitjans de comunicació han mostrat el més mínim interès per la denúncia pública formulada per Democràcia 3.0.  

Última hora: Després de la publicació d'aquest article i en el transcurs d'aquesta tarda Sound Factory BCN ha eliminat la totalitat de missatges que figuraven en el seu grup Facebook. Si algun dels enllaços que aquesta pàgina conté, relatius a Sound Factory BCN, no funciona no és a causa de Democràcia 3.0.

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0