Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor Sound Factory BCN a través del seu grup Facebook està anunciant l'obertura de la discoteca ubicada al centre comercial Atrium a partir del pròxim 15 d'octubre.

En el ple del passat dia 30 de setembre, Democràcia 3.0 va preguntar a l'Alcalde si li constava que s'haguessin realitzat obres de condicionament a les instal.lacions on Sound Factory exercirà la seva activitat. Democràcia 3.0 va demanar l'obertura d'un expedient perquè es comprovi si realment s'han fet aquestes obres i si aquestes es trobaven emparades per la corresponent autorització municipal. L'alcalde no va contestar a aquesta pregunta, si bé Democràcia 3.0 ja va anunciar en aquesta mateixa pàgina web l'existència de restes d'obra que provenien de treballs realitzats a les instal.lacions de la discoteca.

De tota manera Democràcia 3.0 té coneixement que hi han litigis previs que dificulten l'obertura d'aquesta discoteca, en les dates anunciades per Sound Factory, i / o si escau que la seva activitat es prolongui en el temps.

Seguirem informant.
 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0