Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 11
PitjorMillor 


 Aquest vídeo va ser gravat el 14 de juliol últim a petició d'un dels hostalers del barri del Palau, Joaquin Arias, propietari del bar els Kukis. Es correspon amb un únic dia de gravació. S'hi pot observar com el barri es trobava completament en obres, tant en el seu interior com en els exteriors.


Les obres van començar el maig de 2010, havien d'estar finalitzades per la Festa Major 2010 segons les ordres que des de l'ajuntament rebia l'encarregat d'obra.El Sr Joaquin Arias es va dirigir a D3.0 per denunciar que les obres estaven arruïnant seu negoci. Durant l'època hivernal, agreujada per la crisi, no s'havien generat els ingressos suficients per subsistir, deia el Sr Joaquin, i durant l'estiu s'havia trobat amb les obres sense avís previ.

Durant el mes de juny El Sr Joaquin es va dirigir a l'Ajuntament per demanar l'espai per a la ubicació de la terrassa a la Plaça Major del Palau, però ningú el va informar sobre l'imminent inici de les obres i la impossibilitat que en aquesta ubicació pogués establir una terrassa. Demanat el permís i just abans de pagar el seu import va començar la remodelació de la plaça, va decidir no pagar l'import ja que no podia posar cap taula en aquelles circumstàncies.

Finalment el Bar dels Kukis ha estat traspassat pel seu propietari perquè no podia es sostenir econòmicament en aquelles circumstàncies. El traspàs li ha suposat pèrdues econòmiques importants.

Però el Sr Joaquin no ha estat l'únic afectat per aquestes obres. La resta de comerços, alguns més que altres, també han rebut la seva dosi amb desconcert i indignació. I dels veïns no diguem ja que no han pogut gaudir del seu barri a l'estiu, ni les terrassetes ni el parc infantil.

A data d'avui les obres no han acabat, però no hi ha personal treballant. Per què aquest ímpetu a aixecar un barri en mes i mig? Per què s'han paralitzat ara les obres?. Per què no es planifiquen les obres amb els comerciants afectats i amb les Associacions de veïns?.

Finalment els treballadors contractats del barri per a la realització de les obres han estat acomiadats, sense que les obres hagin finalitzat. 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0