Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor Continuem amb l'anàlisi del Centre Comercial Atrium, si ja saben aquest centre comercial construït il·legalment i la promotora actual del qual es troba a punt d'entrar en concurs de creditors.


Democràcia 3.0 va visitar a finals del passat mes de juliol les instal·lacions del complex i hem pogut comprovar l'estat de deixadesa que presenten.

Hem pogut constatar l'absència de manteniment del complex, l'absència de seguretat privada, que les instal·lacions es troben obertes ja que han forçat i trencat algunes de les portes d'entrada de l'edifici que es troba davant dels cinemes.
 
 

 

Qualsevol pot entrar a l'edifici. Hem pogut observar mobiliari en el seu interior, vidres trencats al terra producte del vandalisme i l'encesa permanent dels llums interiors.

Així mateix s'observa en la via pública restes d'obra producte d'alguna reforma interior. Pel que sembla provenen de les obres de condicionament de la discoteca, Sound Factory porta alguns mesos anunciant la seva imminent obertura. No ens consta ni la sol·licitud ni la concessió de permisos d'obra.

Referent als exteriors del centre comercial podem observar en les imatges inferiors l'habitual procediment seguit pel nostre Ajuntament. És a dir, tapes de clavegueram que presenten desperfectes són envoltades per tanques que romanen durant llargs períodes de temps.

També pot apreciar-se que alguns elements de la senyalització viària del centre comercial es troben en condicions d'abandonament i fins i tot en situació de provocar algun risc per a les persones o vehicles.


 

Fotografies fetes per D3.0 el 23 de juliol de 2010

 
Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0