Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Des de fa un parell de setmanes s'anuncia al Centre Comercial Atrium l'obertura d'un establiment comercial de la cadena Sprinter.

L'activitat comercial que es desenvoluparà en aquest local ha d'emparar-se en una llicència comercial expedida per la Direcció general de Comerç. En l'actualitat la llicència comercial en la qual podria emparar-se aquesta activitat possiblement es trobi caducada, ja que l'1 de març de 2014 va concloure el termini màxim atorgat per la Direcció general de Comerç perquè s'iniciés activitat comercial al Centre Comercial Atrium.

 

Democracia 3.0 en el seu moment ja va denunciar l'existència d'alguns establiments comercials que no tenien l'empara legal necessari per exercir activitat comercial al centre comercial. De fet l'empresa promotora va ser sancionada per la Direcció general de Comerç davant l'existència d'establiments comercials com Miró, Barimueble i Caprabo que no disposaven de la llicència comercial corresponent.

Davant aquesta situació Democracia 3.0 ha requerit informació a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca sobre aquesta situació.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0