Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 


Cíclicament apareixen rumors sobre l'obertura del Centre Comercial "fantasma" Atrium. L'últim d'ells és l'obertura imminent per a novembre de 2010 amb intents per a la comercialització dels locals del centre comercial.

En l'actualitat, després de la il·legalitat manifesta de la seva regularització portada a terme per la GENCAT i l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, no existeixen motius administratius perquè el centre comercial no iniciï l'activitat per a la qual es va constituir.

No tenen pressa per dos motius prinicipales:

- la GENCAT li va donar a COPERFIL GROUP un termini de tres anys per a la regularització mitjançant ampliació del centre comercial.

- COPERFIL GROUP està sofrint l'assetjament dels creditors. Judicialment ja s'ha rebutjat algun concurs, per no poder acreditar el deute, però en l'actualitat existeixen almenys dos procediments oberts en el Jutjat núm. 5 del Mercantil de Barcelona. En el registre d'acceptacions impagadas (RAI) Coperfil apareix amb un deute de 50 milions d'euros, a pesar que en l'any 2005 va obtenir finançament sindicat de diferents entitats bancàries per valor de 80 milions d'euros.
 

Coperfil Group deu 3 mesos de nòmines a la seva plantilla i ha anunciat al seu Comitè d'Empresa la presentació d'un Expedient de Regulació d'Ccupació que afectaria a 100 dels seus 175 empleats. Coperfil Group a més d'haver estat sancionada en el seu moment per l'absència de llicència comercial, desconeixem l'import per l'obscurantisme de la GENCAT en aquest tema, ho ha estat ara també per l'Agència de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Recentment li vam preguntar en ple a l'Alcalde si Coperfil Grup havia sol·licitat permís d'obres per a l'ampliació del Centre Comercial i la resposta va ser no.

Podem concloure per tant que a data d'avui la situació del Centre Comercial Atrium seguirà sent la de Centre Comercial fantasma. Seguirem informant.
 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0