Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Hi ha qui diu que l'Ajuntament va clausurar la discoteca, vam preguntar en el ple i no ens van respondre i això que vam denunciar que exercien activitats en llocs no autoritzats i fora dels horaris establerts. Hi ha qui diu que els impagaments van portar al tancament de la discoteca, situació més que probable ja que tenim coneixement de la reclamació d'algunes factures.

Rumors, són rumors. La veritat és que encara a data d'avui l'Alcalde no ha contestat la nostra denúncia, i fa més d'un any. Democracia 3.0 ha reiterat en diverses ocasions en el ple municipal l'obligació de contestar-nos i el silenci ha estat la resposta.


 

Hem sol·licitat en dues ocasions l'accés a l'expedient i per fi hem pogut consultar el tràmit de canvi de titularitat de la llicència de la discoteca concedit per l'Ajuntament. En primer lloc cal dir que en l'expedient que ens han facilitat falten documents que sol·licitarem.

Democracia 3.0 els informa, malgrat que l'Alcalde ens ha imposat per escrit el deure guardar reserva, que en l'expedient consta l'escrit denúncia que va presentar Democràcia 3.0. Que el nostre escrit va ser informat per l'Assessoria jurídica municipal i que malgrat això a Democràcia 3.0 mai se li ha traslladat formalment aquest informe.

En l'informe es diu que per al canvi de titularitat es va aportar fotocòpia de la llicència d'obertura que només obra en poder de l'Ajuntament i del titular de l'activitat. S'afegeix en l'informe que si el nou titular aporta fotocòpia de la llicència s'entén que ha estat lliurada per l'anterior i per tant hi ha un consentiment implícit per poder realitzar les comunicacions oportunes per al canvi de titularitat.

En aquesta actuació s'obvia que Democràcia 3.0 va presentar un escrit de l'anterior titular de la llicència en el qual manifestava que no havia transferit la titularitat. Per tant si l'anterior titular no va transferir la titularitat de la llicència i aquesta només obra en poder de titular i Ajuntament, tal com diu l'informe de l'Assessoria jurídica, Democràcia 3.0 es pregunta d'on s'ha obtingut fotocòpia de la llicència?.

Dit això la discoteca tornarà a obrir avui mateix, suposem que amb un nou gestor encara que no tenim constància escrita d'això. La discoteca després d'un any es continua alimentant elèctricament a través d'un generador autònom regulat per un comptador provisional d'obra. En alguna ocasió el generador s'ha aturat, per falta de combustible, i els clients de la discoteca s'han quedat a les fosques en el seu interior.

Les mesures de seguretat perquè el generador no sigui manipulat brillen per la seva absència i com podran observar a la foto cal només allargar la mà a través de la suposada tanca de protecció per accionar la parada d'emergència (foto presa fa dos dies). Amb això es detindria el generador, es tallaria el subministrament d'energia i la discoteca quedaria a les fosques.

Democracia 3.0 es continua preguntant sobre la paràlisi que sofreix el nostre Ajuntament en tot allò relacionat amb el Centre Comercial Atrium. Continuarem informant sense que això vulneri el nostre deure de guardar reserva.

 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0