Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 15
PitjorMillor 

Coperfil Obras y Servicios, propietària del Centre Comercial Atrium, ha estat declarada en concurs de creditors necessari pel Jutjat mercantil núm.5 de Barcelona. Deu més de 80 milions d'euros als seus proveïdors. El seu patrimoni net es troba en números vermells en prop de 43 milions d'euros. Notícia difosa per Europa Press.

Democracia 3.0 fa mesos que anuncia a la seva pàgina web la insolvència de Coperfil i que l'única solució final era la de la declaració de concurs, circumstància que s'ha produït, i la liquidació de l'empresa. 

Enrere queden les recents declaracions, a ràdio Sant Andreu, del Tinent Alcalde d'urbanisme del nostre municipi en què pronosticava l'obertura del centre comercial el gener d'aquest any 2011. Com sempre aquest Ajuntament viu al marge de la realitat i pretén vendre fum tapant les il.legalitats manifestes que s'han produït amb la construcció d'aquest centre comercial.


 
 Malauradament ara es plantegen dos problemes greus:

 

El primer i més important, que Democràcia 3.0 ja ve anunciant des de fa molts mesos, és que el centre comercial no iniciarà la seva activitat a mig termini. Coperfil s'ha de sotmetre a una intervenció concursal decretada pel jutge i finalment es produirà la subhasta pública dels seus béns, entre ells el Centre Comercial Atrium de Sant Andreu de la Barca.
 

• El segon problema que es presenta és que, després de molts anys i diverses sentències en contra de l'ajuntament de Sant Andreu de la Barca, el passat dia 20 de desembre es va aprovar la reparcel.lació urbanística del sector on s'ubica el Centre Comercial. Coperfil com a propietari de 37 parcel ha de fer efectiu més 720 mil euros perquè es dugui a terme la referida reparcel.lació. Coperfil no pot fer front a aquest desemborsament. La intervenció concursal conclourà amb la subhasta i uns nous propietaris seran els que hagin de lliurar aquesta quantitat. Això no es produirà en el curt termini i per tant la reparcel urbanística corre seriós perillCoincidim amb el nostre alcalde quan el mes de desembre qualificava Coperfil d'especuladors, en un sopar col.loqui amb simpatitzants del PSC recollida per Sant Andreu TV. Però el nostre alcalde és i ha estat el cooperador necessari d'aquesta operació especulativa al consentir en el passat i en el present la infinitat de il.legalitats comeses per Coperfil al nostre municipi. Des de la concessió dels permisos d'obra fins els informes favorables aprovats en ple, anys després que el centre comercial fos construït, per a legalitzar una construcció il legal des del seu inici.


Aquesta és la realitat del Centre Comercial Atrium, anunciada des de fa molts mesos per Democràcia 3.0, la resta és fum.

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0