Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor El Facebook de Sound Factory BCN va anunciar dijous passat 25 de novembre la inauguració, i ja van tres, de la discoteca situada en el Centre Comercial Atrium de Sant Andreu de la Barca. En aquesta ocasió pretenen fer-ho el cap de setmana vinent, dies 4 i 5 de desembre.


L'ajuntament no es pronuncia sobre aquest tema a pesar que el passat dia 18 d'octubre Democràcia 3.0 posava en el seu coneixement una sèrie d'irregularitats que a data d'avui continuen produint-se.

Democràcia 3.0 coneix així mateix que el passat dia 15 de novembre va ser sol·licitada a la companyia elèctrica la instal·lació dels comptadors necessaris per a la posada en funcionament de l'activitat.

Els facilitem noves proves que evidencien la inexistència d'aquests comptadors. En elles es pot observar la instal·lació d'un interruptor i condensadors, instal·lació provisional prèvia a la instal·lació definitiva. Per si fos insuficient, per posar en evidència la inexistència de comptadors, els mostrem mostrar fotografies i un vídeo dels exteriors del Centre Comercial on s'ha situat un generador autònom amb el qual pel que sembla pretenen alimentar amb energia elèctrica les instal·lacions de la discoteca. Desconeixem si s'ha sol·licitat el corresponent permís perquè aquest generador autònom pugui ocupar la via pública, però molt ens temem que tampoc s'hagi sol·licitat aquest permís, ni altres necessaris perquè es permeti el subministrament de corrent a les instal·lacions de la discoteca.
 Així mateix des de l'exterior de la discoteca es pot escoltar perfectament almenys un altre generador autònom operant en el seu interior.

La instal·lació dels comptadors no sembla que es produirà produir-se en els propers dies i de forma prèvia a la inauguració prevista. No sembla probable ja que diverses entitats han de donar la seva conformitat a la instal·lació, a part de l'Ajuntament que continua com diem en el silenci més absolut.

Així mateix a Democràcia 3.0 li consta que el legítim propietari (SPARE TIME S.L.) de la llicència municipal mediambiental per exercir l'activitat de multidiscoteca ha instat a l'ajuntament per conèixer el tràmit seguit perquè s'hagi accedit al canvi de titularitat de la llicència. SPARE TIME S.L insisteix que aquesta tramitació s'ha realitzat sense el seu consentiment.

L'ajuntament en aquestes circumstàncies autoritzarà l'obertura de la discoteca?, permetrà l'ajuntament l'incompliment de les condicions que es fixen en la concessió de la llicència? realitzarà l'ajuntament el control inicial de l'activitat?. s'ha sol·licitat permís per ocupar amb el generador la via pública? s'impedirà d'alguna manera que des de la via pública es pugui manipular el generador, si aquest és utilitzat per alimentar d'energia la discoteca? s'ha iniciat nou procediment de concessió de llicència? s'ha finalitzat,revocant, el procediment anterior de canvi de titularitat de la llicència? impedirà l'ajuntament l'obertura de la discoteca en absència de llicència?. Són moltes preguntes sense contestar i pel que sembla el PSC pretén que amb el silenci i la passivitat se solucionin.

Democràcia 3.0 considera que no és possible que la discoteca inauguri l'activitat tal com té previst, però amb el PSC al capdavant d'aquest Ajuntament qualsevol cosa és possible, fins i tot posant en risc a les persones.
 
No seria la primera vegada que els polítics d'aquest Ajuntament, Alcalde al capdavant, acudeixen a la inauguració i a altres actes organitzats en aquesta mateixa discoteca per a mesos després clausurar-la per absència de llicència.

No fa massa dates el nostre Alcalde parlava d'especuladors, referint-se als propietaris del Centre Comercial Atrium, en un sopar-col·loqui ofertat a afiliats-simpatitzants del PSC i emés a través de Sant Andreu TV. Democràcia 3.0 no valorarà aquestes declaracions, però el nostre ajuntament sembla que fa els ulls grossos quan ha de prendre decisions que afecten al Centre Comercial Atrium. Democràcia 3.0 informa, jutgin vostès.

 

Facin clic sobre les imatges per a la seva correcta visualització.
 

Fotografia presa el 22 de novembre de 2010. Fotografia presa el 22 de novembre de 2010 
Fotografia presa el 29 de novembre de 2010.  Fotografia presa el 29 de novembre de 2010. 

Fotografia presa el 01 de decembre de 2010. 

Fotografia presa el 01 de decembre de 2010. 

 

Vídeo gravat el 01 de desembre de 2010
 
 


 

  

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0