Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 
Davant l'aparició, aquests últims dies, de rumors interessats que apunten al fet que Democràcia 3.0 s'oposa i impedirà la creació d'oferta d'oci a Sant Andreu de la Barca, la nostra formació política manifesta el següent:

1.- L'obertura de la discoteca Sound Factory, o qualsevol altra activitat d'oci, depèn de la corresponent autorització administrativa concedida per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Democràcia 3.0 ni concedeix, ni revoca. llicències per a la creació d'oferta d'oci a Sant Andreu de la Barca, aquesta competència recau exclusivament sobre l'Ajuntament.

 ...2.- Democràcia 3.0 obté informacions, documentades, que determinen que les instal·lacions en les quals Sound Factory BCN pretén exercir l'activitat de multidiscoteca manquen de comptadors d'energia elèctrica i per tant aquesta circumstància afecta directament a la seguretat de les persones. L'entrada d'energia elèctrica de forma constant impedeix la posada en funcionament dels sistemes de seguretat, que explícitament vénen regulats per llei.

3.- Democràcia 3.0 posa aquest fet en coneixement de l'Ajuntament perquè, en tant no es pugui garantir la seguretat de les persones, se suspengui cautelarment la llicència concedida per a l'obertura d'una multidiscoteca. No hem obtingut resposta i per tant desconeixem si s'ha produït actuació municipal alguna

4.- Davant l'escrit presentat per Democràcia 3.0 l'empresa Sound Factory BCN ha decidit posposar l'obertura de la discoteca, fins a en dues ocasions. Desconeixem si aquesta decisió és unilateral o promoguda per l'Ajuntament. Per descomptat Democràcia 3.0 ni té capacitat per influir en les decisions d'una empresa, Sound Factory en aquest cas, ni Democràcia 3.0 té la facultat per concedir o revocar llicències, això és competència de l'Ajuntament.

5.- És evident que Sant Andreu de la Barca no compta amb oferta d'oci suficient. Un cap de setmana darrere l'altre observem com els nostres joves han d'abandonar el municipi per obtenir aquest oci atractiu que aquí no poden gaudir i tots sabem que els desplaçaments nocturns comporten riscos afegits

6.- Democràcia 3.0 no s'oposa, ni ara ni en el futur, a la creació d'oferta d'oci a Sant Andreu de la Barca, sempre que es garanteixi la seguretat de les instal·lacions a les quals acudeixen els nostres joves. Qualsevol informació que els facin arribar en un altre sentit és absolutament falsa

  

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0