Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor  

El Facebook de Sound Factory BCN va anunciar a les 4:00 AM de avui mateix que es posposava la inauguració de la discoteca ubicada al centre comercial Atrium.

 
Comentaris d'aquest mateix grup apunten a problemes amb la llum com a causa d'aquest retard. És evident, Democràcia 3.0 ja va denunciar aquesta situació, si no hi ha comptadors de la companyia elèctrica hi ha un problema amb la llum.
 
Tot i això, en la tarda nit d'ahir, la galeria comercial on també es troba les instal.lacions de la discoteca estava completament il.luminada. 

 


Malgrat això, el dia 22 d'octubre, es va publicar a youtube un vídeo promocional de la discoteca gravat en la mateixa discoteca. L'enregistrament no es va fer a les fosques i la música que sona evidència el consum d'energia elèctrica.

La no existència de comptadors sembla que ara és un problema per inaugurar la discoteca, però ni ho ha estat per continuar amb la il luminació de la galeria comercial ni per a la gravació del vídeo promocional de la inauguració.

Democràcia 3.0 va denunciar la situació el passat dia 18 d'octubre davant l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Silenci absolut a la nostra denúncia i altres que formulàvem relacionades amb la concessió de la llicència.

Democràcia 3.0 vol deixar clar que no s'oposa a l'existència d'oferta d'oci a Sant Andreu de la Barca, però això no significa que això es faci a qualsevol preu.

Democràcia 3.0 informa. Tu opines, valores i decideixes.

Seguirem informant.  

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0