Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 
El passat 30 de setembre Democracia 3.0 va reclamar en el Ple de l'Ajuntament l'obertura d'un expedient informatiu en relació amb la realització d'obres al Centre Comercial Atrium, concretament a la zona de la discoteca. La reclamació obeïa als treballs que durant més de cinc mesos s'estaven realitzant a les instal.lacions on pretén realitzar una activitat de multidiscoteca Sound Factory BCN. A Democracia 3.0 no li consta cap permís d'obres concedit per realitzar aquests treballs.

Desconeixem si s'ha obert l'expedient demanat. La veritat és que les obres continuen i precisament no es tracten d'obres menors com evidencien les fotografies preses per Democracia 3.0.  


Com saben Democràcia 3.0 també ha demanat l'Ajuntament la suspensió de la titularitat de la llicència municipal ambiental per exercir l'activitat de multidiscoteca, l'obertura d'una comissió d'investigació i la celebració d'un ple extraordinari i urgent en relació amb la concessió del canvi de titularitat d'aquesta llicència per irregularitats manifestes en el procediment.

L'hermetisme és absolut per part de l'Ajuntament i Sound Factory segueix fent una campanya de publicitat en la qual assegura que inaugurarà la seva activitat el pròxim dia 6 de novembre. De fet, com es pot observar en les fotografies preses, avui mateix s'estan donant els últims retocs i algun industrial està aprovisionant el recinte amb begudes espirituoses.

Sound Factory inaugurarà el proper dia 6 de novembre?. Seguirà l'ajuntament sent còmplice de les innombrables irregularitats comeses en el Centre Comercial Atrium?. Si l'Ajuntament permet l'obertura de les instal lacions posarà en perill a les persones que acudeixin, correran amb aquest risc? i si és així a canvi de què?.

Seguirem informant. 
 

  

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0