Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Des de fa un parell de setmanes s'anuncia al Centre Comercial Atrium l'obertura d'un establiment comercial de la cadena Sprinter.

L'activitat comercial que es desenvoluparà en aquest local ha d'emparar-se en una llicència comercial expedida per la Direcció general de Comerç. En l'actualitat la llicència comercial en la qual podria emparar-se aquesta activitat possiblement es trobi caducada, ja que l'1 de març de 2014 va concloure el termini màxim atorgat per la Direcció general de Comerç perquè s'iniciés activitat comercial al Centre Comercial Atrium.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

 

En el ple ordinari del passat mes d'octubre va continuar el tràmit per modificar les claus urbanístiques d'un terreny, al costat del CEIP Josep Pla, que permetria la implantació d'una superfície comercial.

El tema es porta amb la més absoluta reserva i els documents que se sotmeten a ple no mostren el que definitivament es farà. Per efectuar una anàlisi ens hem de remetre a les declaracions del portaveu socialista a Sant Andreu TV en les que, en essència. diu: 

es construirà un equipament públic que no li costarà un duro al ciutadà,

mitjançant un concurs públic s'instal·larà un supermercat. Es patrimonialitzarà el sostre comercial resultant per construir l'equipament, dinamitzant comercialment la zona i urbanitzant la zona verda amb una plaça,

és un sòl urbà consolidat en el qual es pot edificar de forma directa

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Hi ha qui diu que l'Ajuntament va clausurar la discoteca, vam preguntar en el ple i no ens van respondre i això que vam denunciar que exercien activitats en llocs no autoritzats i fora dels horaris establerts. Hi ha qui diu que els impagaments van portar al tancament de la discoteca, situació més que probable ja que tenim coneixement de la reclamació d'algunes factures.

Rumors, són rumors. La veritat és que encara a data d'avui l'Alcalde no ha contestat la nostra denúncia, i fa més d'un any. Democracia 3.0 ha reiterat en diverses ocasions en el ple municipal l'obligació de contestar-nos i el silenci ha estat la resposta.


 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 15
PitjorMillor 

Coperfil Obras y Servicios, propietària del Centre Comercial Atrium, ha estat declarada en concurs de creditors necessari pel Jutjat mercantil núm.5 de Barcelona. Deu més de 80 milions d'euros als seus proveïdors. El seu patrimoni net es troba en números vermells en prop de 43 milions d'euros. Notícia difosa per Europa Press.

Democracia 3.0 fa mesos que anuncia a la seva pàgina web la insolvència de Coperfil i que l'única solució final era la de la declaració de concurs, circumstància que s'ha produït, i la liquidació de l'empresa. 

Enrere queden les recents declaracions, a ràdio Sant Andreu, del Tinent Alcalde d'urbanisme del nostre municipi en què pronosticava l'obertura del centre comercial el gener d'aquest any 2011. Com sempre aquest Ajuntament viu al marge de la realitat i pretén vendre fum tapant les il.legalitats manifestes que s'han produït amb la construcció d'aquest centre comercial.


 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 9
PitjorMillor El Facebook de Sound Factory BCN va anunciar dijous passat 25 de novembre la inauguració, i ja van tres, de la discoteca situada en el Centre Comercial Atrium de Sant Andreu de la Barca. En aquesta ocasió pretenen fer-ho el cap de setmana vinent, dies 4 i 5 de desembre.


L'ajuntament no es pronuncia sobre aquest tema a pesar que el passat dia 18 d'octubre Democràcia 3.0 posava en el seu coneixement una sèrie d'irregularitats que a data d'avui continuen produint-se.

Democràcia 3.0 coneix així mateix que el passat dia 15 de novembre va ser sol·licitada a la companyia elèctrica la instal·lació dels comptadors necessaris per a la posada en funcionament de l'activitat.

Els facilitem noves proves que evidencien la inexistència d'aquests comptadors. En elles es pot observar la instal·lació d'un interruptor i condensadors, instal·lació provisional prèvia a la instal·lació definitiva. Per si fos insuficient, per posar en evidència la inexistència de comptadors, els mostrem mostrar fotografies i un vídeo dels exteriors del Centre Comercial on s'ha situat un generador autònom amb el qual pel que sembla pretenen alimentar amb energia elèctrica les instal·lacions de la discoteca. Desconeixem si s'ha sol·licitat el corresponent permís perquè aquest generador autònom pugui ocupar la via pública, però molt ens temem que tampoc s'hagi sol·licitat aquest permís, ni altres necessaris perquè es permeti el subministrament de corrent a les instal·lacions de la discoteca.
 

Powered by SEM
 
Més articles...
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0