Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 9
PitjorMillor 
Hem rebut a través del nostre compte de correu una reclamació d'un treballador del nostre municipi, que es desplaça tots els dies a través de la passarel·la sobre el riu entre els municipis de Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal, que ens manifesta que en el carrer de Ferralla d'aquesta última localitat no existeix pas de vianants.

L'Ajuntament de Castellbisbal és conscient del pas de treballadors a través de la passarel·la ja que roman practicable un buit en la tanca i s'ha habilitat un altre, després de les obres de reasfaltat, en la mitjana que separa tots dos sentits de la circulació. No obstant això sobre el carrer i per connectar tots dos buits no s'ha habilitat cap pas de vianants.

 

Per tot això hem sol·licitat en el ple de l'ajuntament de Sant Andreu de la Barca que s'insti al de Castellbisbal perquè s'habiliti aquest pas de zebra. Hem sol·licitat així mateix que es condicioni el final de la passarel·la fins a connectar-la amb el carrer de Ferralla, ja que en l'actualitat es transita sobre terra en el seu últim tram.

Hem utilitzat aquest procediment, que no és la primera vegada que es realitza, perquè quedi constància en el ple de la reclamació atès que són moltes les sol·licituds que encara havent-se presentat per registre mai són contestades.


 

 

 
 
Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0