Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 

 

La Junta Electoral de Zona de Sant Feliu de Llobregat ha decidit enviar al Fiscal una denúncia formulada per un ciutadà de Sant Andreu de la Barca, en la qual es posa de manifest la utilització indeguda del seu número de telèfon, amb finalitats electoralistes, per part d'Enric Llorca, actual Alcalde de Sant Andreu de la Barca.

La Junta Electoral de Zona va sol·licitar informació a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a fi de què informés sobre la denúncia presentada. La resposta com no podia ser d'una altra manera ha estat que no ha existit utilització d'aquestes dades personals ni petició alguna d'utilització d'aquestes dades.

No obstant això el denunciant ha aportat dades i missatges SMS que contradiuen l'exposat per l'Ajuntament i tot apunta al fet que s'estarien utilitzant les bases de dades municipals amb finalitats electoralistes sense consentiment dels ciutadans i cedint-los a un tercer (Enric Llorca, actual Alcalde del PSC).


Per això la Junta Electoral de Zona ha remès la denúncia al Ministeri Fiscal per a la seva investigació i possible depuració de responsabilitats. Tota aquesta situació com poc seria una infracció molt greu a la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal i fins i tot podria ser tipificada com a delicte tal com es recull en l'article 197.2 del Codi Penal.

Val a dir que no és la primera vegada que el nostre Alcalde vulnera la Llei de Protecció de dades de caràcter personal i l'Ajuntament expedientat i sancionat a instàncies de Democracia 3.0.

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0