Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

El "Cas Bravo", així és com defineix ràdio Sant Andreu l'esperpèntica situació que l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va escenificar en l'últim ple ordinari. El govern socialista recolzat per l'oposició, excepte CIU, van acordar presentar denúncia contra el regidor de la nostra formació política.

La denúncia que es formularà davant la Fiscalia Provincial de Barcelona té per objecte requerir novament la comptabilitat específica al nostre regidor. Malgrat les anunciades "proves fehacients", amb les que deia comptar el partit socialista, no es formularà denúncia per la suposada comissió de delicte algun.

El passat 8 de febrer el nostre regidor, a través del seu advocat, va presentar la comptabilitat específica que li va ser requerida en el ple ordinari del mes de gener. Es van justificar els ingressos i les despeses realitzades més enllà del període objecte del requeriment.
 

 

Al govern socialista de Sant Andreu de la Barca no li ha agradat la resposta al requeriment i sense mostrar les "proves fehacients", amb les quals diu comptar, ha arrossegat a l'oposició per presentar una denúncia. La jugada del partit socialista ha estat mestra en implicar a l'oposició en aquest tema, ja que si la denúncia no prospera s'escudarà en la majoria plenària per eludir responsabilitats.

Després de l'anunci en el ple d'octubre, per part del portaveu municipal socialista, de la presentació d'una denúncia per una suposada aprovació indeguda, i després del judici mediàtic en paral•lel, el nostre regidor va quedar en una situació d'indefensió absoluta. No cabia més, per tant, que exercir el dret de legítima defensa assegurant els documents i justificants de la comptabilitat davant Notari i a disposició judicial davant la imminent denúncia. Cinc mesos han transcorregut d'allò.

Al govern socialista i a l'oposició no li ha agradat tampoc l'actitud del nostre regidor, no li ha agradat que el nostre regidor exerceixi el seu dret a la legítima defensa davant l'acusació del portaveu del govern socialista i el judici mediàtic posterior.

L'actuació del partit socialista és deplorable ja que si tingués "proves fehacients" l'oportú hagués estat presentar una denúncia davant el Jutjat corresponent i no utilitzar a la Fiscalia per a interessos partidistes, aixecant cortines de fum, i desprestigiant l'actuació i l'honorabilitat del nostre regidor. Els ciutadans de Sant Andreu de la Barca, en virtut de l'acord de ple, hauran de sufragar les despeses de representació jurídica de l'Ajuntament, quan qui inicia tota aquesta situació és el govern socialista.

Adjuntem la contestació del nostre regidor al requeriment realitzat pel ple de l'Ajuntament.
 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0