Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 11
PitjorMillor 

 

Benvinguda, AINA!!!

El President de la nostra formació i regidor de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha tingut l'honor i la responsabilitat de celebrar avui l'acte de benvinguda a la comunitat (bateig civil) d'Aina Roselló Morillo.

En un mateix acte s'han celebrat tres esdeveniments molt importants. Hem celebrat la benvinguda d'Aina, hem festejat i l'hem felicitat pel seu aniversari i a més hem participat d'un moment històric per a Sant Andreu de la Barca, ja que és la primera ocasió en la qual es celebra un acte de benvinguda a la comunitat en el nostre municipi.

En aquest acte l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, representat pel regidor de D3.0 per delegació d'Alcaldia i petició expressa dels pares, ha adquirit el compromís de treballar conjuntament perquè Aina rebi la millor educació possible, defensant la seva seguretat i garantint els seus drets.

El nostre regidor ha demanat als pares que eduquin a Aina en el respecte als altres, en un esperit de llibertat, tolerància i generositat cap a la comunitat que avui l'acull. Així mateix hem emplaçat als pares al fet que facin d'ella una dona generosa, una ciutadana compromesa i exemplar perquè ens sentim orgullosos d'ella.
 

 

La Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans compromet als ajuntaments quan es refereix al fet que "les autoritats municipals han de fomentar amb tots els mitjans de que disposen, la dignitat de tots i la qualitat de vida dels ciutadans de les seves localitats"

Aquest és el compromís que assumeix avui l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, compromís que com a persona i regidor assumeix en primera persona el nostre President D. José Manuel García Bravo, així com la nostra formació política.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0