Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

 

Democracia 3.0 en el dia d'avui ha presentat per escrit una sol·licitud a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a fi de que l'ordenança municipal de circulació de vianants i vehicles s'adapti als requeriments del Decret 97/2002, del Departament de Benestar social de la Generalitat de Catalunya.

El Decret citat regula la targeta d'aparcament per a persones amb disminució i altres mesures dirigides a facilitar el desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda.

La sol·licitud realitzada per Democracia 3.0 intenta resoldre la problemàtica d'un ciutadà de Sant Andreu de la Barca al que se li nega la plaça d'aparcament reservat per al seu fill, menor d'edat, discapacitat i amb mobilitat reduïda. L'ordenança municipal a revisar no contempla els drets inherents a les persones discapacitades, titulars de targetes d'aparcament, que no condueixen vehicles.
 

Democracia 3.0 no és la primera vegada que expressa la necessitat de modificar l'ordenança, si bé fins avui les sol·licituds verbals formulades no havien estat ateses i per això hem decidit realitzar una petició formal i per escrit.
 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0