Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

 

 

El Pla Local de Joventut abordat en el ple de setembre partia tal com vam expressar en el seu moment, columna del diari inclosa, d'un molt bon diagnòstic de la situació dels joves del nostre municipi.

Ara bé el pla desenvolupat es limitava a adequar i dirigir les deficiències detectades a programes, activitats i serveis que actualment es desenvolupen al nostre municipi i a dependre en alguns casos d'altres administracions per a la seva posada en funcionament, via subvenció.

Per posar un exemple, el Pla local recollia la necessitat d'establir un programa transversal i específic de prevenció d'alcohol i altres drogodependències, però no obstant això no s'articulava cap programa específic.

 

 

Democràcia 3.0 posa avui en coneixement de la ciutadania del nostre municipi un programa de prevenció, elaborat el febrer d'aquest mateix any, que aborda el consum d'alcohol i tabac entre els nostres joves. El pla es justifica des d'un estudi, mitjançant enquestes i test, realitzat a l'IES al Palau i entre alumnes de 3r i 4t de l'ESO (13 i 16 anys).

Els resultats mostren l'existència d'un consum precoç d'alcohol i tabac i que el sexe dels enquestats no té incidència en el consum d'alcohol i tabac.

Els objectius específics d'aquest programa de prevenció són donar a conèixer els diferents tipus de drogues, analitzar les addiccions que produeixen i fomentar l'autocontrol en el consum. El pressupost d'aquest programa se situa entorn als 10 mil euros.

El programa que els adjuntem l'hi hem fet arribar al regidor de l'àrea corresponent.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0