Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

Participa en la designació de candidats

El reglament d'honors i distincions de Sant Andreu de la Barca estableix que l'Ajuntament té la facultat de honorar persones, institucions i entitats pels seus mèrits, pel treball realitzat, per la conducta seguida que hagi contribuït a augmentar el prestigi de la ciutat o per haver-se destacat en qualsevol àmbit de la vida de la ciutat.

Habitualment aquestes distincions, fill adoptiu i fill il.lustre, es concedeixen de forma prèvia a la celebració del patró municipal i la proposta parteix en exclusiva del govern municipal, i tant la ciutadania com els partits de l'oposició tenen poc o res a dir.

Democracia 3.0 considera que els veïns del nostre municipi poden i han de participar en la designació d'aquells que mereixen una distinció municipal. Democracia 3.0 considera necessari preguntar als ciutadans de Sant Andreu de la Barca per qui al seu judici poden merèixer aquestes distincions i posar el seu nom sobre la taula a l'hora de la designació pel Ple municipal.

Per tot això Democracia 3.0 ha habilitat un compte de correu perquè els ciutadans ens facin arribar els seus candidats i els motius pels quals mereixen aquesta distinció. Democracia 3.0 farà arribar les propostes recollides perquè siguin valorades pel Ple.

Dirigeix ​​les teves propostes a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o si ho desitges pots fer-ho de forma pública al nostre tauler ciutadà .

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0