Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 

 

El passat mes de febrer uns pares van presentar a l'Ajuntament una sol.licitud per a la creació d'oferta d'activitats per a nens i nenes amb discapacitat a Sant Andreu de la Barca.

La sol.licitud va ser recolzada per ERC i Democracia 3.0, que vam presentar al ple una moció conjunta per a la creació d'una partida pressupostària que contemplés la creació d'aquesta oferta d'oci.

El PSC es va voler apuntar la iniciativa, període electoral pel mig, utilitzant el diari de Sant Andreu i el ple del mes de març, de forma prèvia a l'aprovació de la moció presentada, per tramitar una modificació pressupostària que donés cobertura a aquesta oferta de activitats (35 mil euros).

Democràcia 3.0 ha tingut coneixement a través d'una de les mares que el seu fill no podrà gaudir d'aquestes activitats durant l'estiu. Activitats que havien de pagar com tot fill de veí. El problema és que, malgrat les promeses, no s'ha contemplat el transport que havia garantit inicialment l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca.

 

La mare rebutja per impossibles les solucions que des de l'ajuntament se li han oferit. Solucions que no tenen en compte la discapacitat del seu fill (82 %) i que evidencien l'escassa sensibilitat cap a aquest col.lectiu.

En termes monetaris estem parlant d'una quantitat que ronda els 300 euros. Per aquesta quantitat un nen discapacitat no podrà gaudir de l'oferta d'oci a la qual es va comprometre l'Alcalde en persona, en període electoral, i que va il.lusionar uns pares.

Adjuntem l'escrit presentat per aquesta mare a l'Ajuntament .

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0