Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 


 

La Llei Orgànica 2/2011, de 28 de gener, del Règim Electoral General (LOREG), afecta a les campanyes electorals i el seu objecte és "la reducció del pes de la publicitat i propaganda" donada l'actual situació de crisi i per compensar aquesta reducció "una major incidència" durant el període electoral de la "exposició i debat dels programes i propostes" de les formacions polítiques que participen en les eleccions.

Fa pocs dies els anunciàvem que Democràcia 3.0 no havia estat convocat a la reunió per al repartiment d'espais publicitaris de la campanya electoral i els anunciàvem que recorreríem a la Junta Electoral corresponent, ho hem fet.

Avui estem en condicions d'anunciar-los que Democràcia 3.0 tampoc serà convocat a l'habitual i oficial debat de partits polítics que organitza la ràdio, suposadament pública, del nostre municipi.

 


Si la llei anteriorment citada el que promou és l'exposició per part dels partits polítics dels seus programes electorals, enfront de la despesa desmesurada de la publicitat, per què a Sant Andreu de la Barca el govern del PSC no permet que Democràcia 3.0 debati amb la resta de formacions polítiques el seu programa electoral?, Sr. Llorca té Vè., por a escoltar veritats i al fet que desvetllem les seves mentides?.

Òbviament recorrerem a la Junta Electoral aquesta decisió, quan sigui oficial.


 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0