Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor Ahir després del ple de l'Ajuntament es va celebrar l'habitual reunió de partits polítics per al repartiment dels espais electorals. Democràcia 3.0 no va ser convocat a aquesta reunió, a la qual només van assistir els partits amb representació municipal.

Democràcia 3.0 ahir mateix va protestar enèrgicament, ja que és la primera vegada que es produeix aquesta situació. Democràcia 3.0 va preguntar els motius pels quals no podia estar present en la reunió i l'excusa oferta per l'Ajuntament (PSC) és que havien consultat a la Junta Electoral de Zona i aquestes eren les instruccions que els havien transmès.

Democràcia 3.0, en aquest mateix moment va sol·licitar còpia de la consulta realitzada per l'Ajuntament i còpia, també, de la resposta donada per la Junta Electoral de Zona. No ens les van facilitar malgrat reiterar la petició fins a en tres ocasions. Donada la insistència del President de la nostra formació van acabar confirmant que la consulta va ser realitzada de forma verbal i que no existeix constància per escrit del tràmit.

Mai abans un partit polític sense representació municipal havia deixat de ser convocat a aquesta reunió, fins i tot en eleccions de major rang que el municipal. Ens volen deixar al marge de la gestió municipal, però no ho aconseguiran. No ens callaran.

Avui mateix redactarem una queixa contra l'actuació d'aquest Ajuntament i la remetrem a la Junta Electoral de la Zona de Sant Feliu de Llobregat.
 

No obstant això el PSC, o l'Ajuntament que és el mateix, si es permet la gosadia de modificar les dates d'esdeveniments públics amb finalitats electoralistes. Si es permeten realitzar inauguracions encobertes, amb mitjans d'informació com a testimonis. Si es permeten fer propaganda institucional quan expressament ho prohibeix la llei. I sí es permeten manipular a les persones, als ciutadans, tal com denunciaven els dos ex-regidors del PSC recentment dimitits. Perquè no ens enganyem Enric Llorca-PSC-Ajuntament és el mateix, una única figura i una grapat de comparses incapaços de tossir al líder que ens portarà a la ruïna.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0