Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 10
PitjorMillor 


En ocasió de les recents dimissions de dos regidors socialistes, el portaveu del PSC Sr. Luis Felipe Nieto comentava en declaracions a l'Agència Catalana de Notícies que aquestes dues persones per la seva actuació “como servidores públicos quedan invalidaos”.
 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


 

Per al Senyor Luis Felipe Nieto, número 2 del PSC per Sant Andreu de la Barca, un servidor públic vàlid ha de ser aquell que no té ni idea que per sota del Teatre Núria Espert passa el Canal Sedó i que aquesta situació ha suposat un sobrecost en la construcció del teatre de 1.337.034,44 euros.

 

Per al Senyor Lluís Felip Nieto un servidor públic vàlid deu ser aquell que durant dos anys, després de finalitzar les obres de remodelació de la antiga N-II l'any 2005, ni va recepcionar les obres ni va tramitar la documentació requerida per la Generalitat per obtenir una subvenció de 650 mil euros.

Per al Senyor Luis Felipe Nieto un servidor públic vàlid deu ser aquell que no va a un ple per trobar-se de vacances quan en aquest ple es tramitava la regularització de la irregular situació administrativa de l'hotel IBIS (de propietat municipal), consentida durant més de 7 anys.

Per al Senyor Luis Felipe Nieto un servidor públic vàlid deu ser aquell que l'agost del 2008 porta a ple extraordinari, mes habitualment inhàbil, un expedient urbanístic per sancionar uns constructors per una actuació realitzada 6 anys enrere. Suposem que com ell estava descansat de les seves vacances va voler fastiguejar a la resta dels regidors.

Per el Senyor Luis Felipe Nieto un servidor públic vàlid deu ser aquell que després d'anys i moltes sentències en contra de l'Ajuntament realitza una actuació urbanística que incompleix novament les sentències dictades en contra i a més incompleix la normativa administrativa i deixa indefensos els afectats al comunicar-lis l'aprovació del projecte, i els períodes de al·legació, fora de termini.

Per al Senyor Luis Felipe Nieto un servidor públic vàlid deu ser aquell que no exerceix les seves funcions com a portaveu municipal, tot i haver estat nomenat pel seu partit com a tal.

Per al Senyor Luis Felipe Nieto un servidor públic vàlid deu ser aquell que no contesta a cap de les preguntes que li formulen tant oposició com el públic assistent als plens.

Senyor Luis Felipe Nieto quan parli de servidors públics invalidats repassi les responsabilitats que li han estat assignades i les seves actuacions abans de fer aquest tipus de declaracions, probablement s'estalviaria que li enlletgint la seva conducta.

Val a dir que l’Il·lm.  Senyor Alcalde ha d'estar especialment content amb l'actuació del Sr Luis Felipe Nieto ja que ha tornat a incloure'l en les llistes electorals.

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0