Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor D.Francisco Luis Gutiérrez Santana, regidor del PSC i responsable de l' àrea de parcs i jardins de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, ha presentat la seva dimissió irrevocable en el dia d'avui.

Els motius que justifica per presentar la dimissió el Sr Santana: Aclaro que mi dimisión no es por motivo de salud ni personal, sino por coherencia política, orgullo personal y respeto a mi población.

Ya que no me quiero sentir utilizado ni soportar la manipulación a la que somete nuestro alcalde a determinadas personas, es por ello que me dirijo a todos ustedes agradeciéndoles el comportamiento que siempre ustedes han tenido con mi persona. 
"
 

 
 

 

A la web de l' Ajuntament simplement es fa esment a la dimissió sense justificar els motius, però la reacció del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca no s'ha fet esperar i han emès un comunicat.

Aquesta és la segona dimissió que es produeix en vint-i-quatre hores dins del grup municipal socialista de l' Ajuntament de Sant Andreu de la Barca .

D. Francisco Gutiérrez Santana i la Sra. María Antonia Borbón són dues excel.lents persones. La seva actitud ha estat sempre educada, atenta i al servei de Sant Andreu de la Barca.

Democracia 3.0 vol agrair a tots dos el treball, la seva dedicació, la seva cortesia i predisposició amb l'oposició política d'aquest municipi.

A Democracia 3.0 li va sorprendre en el seu moment la unanimitat en l'elecció del candidat socialista de cara a les eleccions municipals. Era pura façana tal com acaba de quedar patent en aquests últimes vint-i-quatre hores.

La dimissió de dos regidors socialistes i els motius expressats per ambdós són summament greus com perquè el tema pugui ser tancat amb un simple comunicat en el qual els regidors del PSC tanquin files entorn al seu líder.

Democràcia 3.0 exigeix ​​la dimissió immediata de l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca D. Enric Llorca Ibáñez, com a màxim responsable d'aquesta situació.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0