Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 16
PitjorMillor 

María Antonia Borbón Esteve


La Sra. María Antonia Borbón Esteve, Tinent d'alcalde i regidora (PSC) responsable de l'àrea d'educació de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, ha presentat la seva dimissió irrevocable en el dia d'avui. En els propers dies tramitarà la seva renúncia com a regidora.

Són diversos els motius en què justifica la seva dimissió, tot i que un d'ells ho justifica en l'absència d'un projecte polític municipal d'acord amb els postulats socialistes i al servei de la població de Sant Andreu de la Barca.

També justifica aquesta dimissió en el menyspreu personal que rep de l'Alcalde, Enric Llorca (PSC), les desqualificacions personals i la manca de consideració cap a la seva tasca de gestió.

La Sra. María Antonia dimiteix per orgull professional i coherència política.

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca justifica, en la seva pàgina web, la decisió de la Sra María Antonia per motius personals. De la lectura de la carta de dimissió es desprenen argumentacions que van molt més enllà dels motius personals.

Com sempre el nostre Alcalde no fa més que mirar-se el melic i per això Democràcia 3.0 li exigeix ​​la seva dimissió immediata. Vagi-se'n¡.

La Sra. María Antonia Borbón és a més d'una gran professional una excel.lent persona, dialogant i respectuosa. Democràcia 3.0 vol mostrar-li tot el nostre suport en aquesta decisió, que suposem ha estat tremendament difícil.

 

Ànim Borbón¡¡¡, estem amb tu. Et mostrem el nostre respecte i suport. 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0