Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 


El passat mes de desembre els informàvem de la situació que estaven vivint uns pares de nens amb disminució física i intel.lectual de Sant Andreu de la Barca.

Si recorden les seves pretensions es centraven exclusivament en defensar el dret i l'oportunitat dels seus fills de poder gaudir d'activitats extraescolars, lleure i esport, i d'un esplai a l'estiu. Demanaven la instauració del servei, inexistent al nostre municipi. Democràcia 3.0 els va mostrar el seu suport i va publicar en aquesta mateixa pàgina web les seves pretensions.

Des de llavors aquests pares han continuat amb la seva lluita, recollint signatures, buscant solucions. Van contactar amb l'Associació Arc de Sant Martí de Martorell perquè els assessoressin de com s'articulen en aquesta població aquestes activitats. Es van reunir amb L'Esplai Pingüí de Sant Andreu de la Barca per comptar amb la seva disponibilitat per acollir els seus fills en el casal d'estiu.

La proposta de col.laboració d'ambdues entitats ha estat màxima i la seva predisposició absoluta. En tot moment Democràcia 3.0 ha estat amb ells i posteriorment es va sumar ERC.  

 

El resultat després d'aquests mesos de treball ha estat òptim i s'ha concretat en dues accions concretes:

- La primera consisteix en la presentació, per part dels pares, d'un projecte d'activitats per a nens discapacitats, buscant el suport econòmic municipal.

- La segona s'articula en una moció, elaborada de forma conjunta per Democràcia 3.0 i ERC, que permetrà abordar aquest tema en el pròxim ple del mes de març. La moció serà presentada i defensada en ple per ERC en comptar amb representació municipal.


El projecte, clar i elaborat, busca sensibilitzar al govern socialista de Sant Andreu de la Barca. Tot està fet, només cal una petita empenta econòmica per part de l'Ajuntament. La pilota està en la seva teulada, esperem i desitgem que la resposta en aquesta ocasió sigui positiva.

Els adjuntem còpia tant de l'escrit com de la moció.  

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0