Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 
Pista activity para perros tras el Parque Central


Avui fa 30 anys del frustrat cop d'estat que va intentar destruir una incipient democràcia. Paradoxes del destí, avui fa un any que un grup de ciutadans de Sant Andreu de la Barca vam subscriure, davant notari, els estatuts de constitució de Democracia 3.0.

Des de fa un any Sant Andreu de la Barca està despertant del son en què estava sumit, assumint una realitat desconeguda sobre la gestió del seu municipi.

Cent seixanta-cinc articles, publicats a la nostre web, clarifiquen la realitat d'un municipi governat d'esquena al ciutadà, des de la prepotència i l'obscurantisme no només en la gestió sinó en la informació esbiaixada que es fa arribar al ciutadà.

La il.lusió i l'obstinació ens han portat a obrir una bretxa en la imatge idíl.lica de municipi que ens transmetien. Cada dos dies, amb cada article, a poc a poc, aquesta bretxa avança i es fa més gran.


Un any i cent seixanta-cinc articles després Sant Andreu de la Barca és una mica més lliure en la presa de decisions. No estem satisfets, però estem contents. Anem pel bon camí.
 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0