Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 


 
L'objectiu de Democracia 3.0 es centra en un treball honest i tenaç per construir un Sant Andreu de la Barca més pròsper, just, solidari i participatiu, fent un ús eficient del patrimoni i dels recursos dels ciutadans i impedint la destrucció del nostre entorn natural, cultural i social.

La nostra formació va néixer com una organització oberta per a totes aquelles persones i sectors socials que defensen la honradesa com a principi d'actuació bàsic i que pretenguin intervenir en la vida política dels pobles i ciutats on resideixen.

El nostre compromís es centra en aportar idees noves, impulsar noves polítiques i restituir el principi de racionalitat en la política local. 

 El marc pel qual neix Democracia 3.0 roman invariable i considerem que hi ha ciutadans a Sant Andreu de la Barca que no se senten representats per cap dels partits polítics existents.

Democracia 3.0 ha apreciat, des de la seva creació com a partit polític, una bona acollida. Som conscients que el camí és i serà dur, però així i tot el Comitè Executiu de la nostra formació política ha pres la decisió de concórrer a les properes eleccions municipals que se celebraran el 22 de maig.

Esperem obtenir la confiança dels ciutadans de Sant Andreu de la Barca i aconseguir una representació suficient que ens permeti trencar la majoria absoluta que des de fa massa anys patim al nostre municipi.

Tots sumem i decidim. Amb honradesa, tenacitat i treball entre tots podem construir un Sant Andreu de la Barca millor que l'actual.  

 

El Comitè Executiu de Democracia 3.0
 


Sant Andreu TV recull la notícia a la seva pàgina web.

Ràdio Sant Andreu transmet la informació en el programa via directa del 25.01.2011
 .
 

  

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0