Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 10
PitjorMillor 


 

A certes edats els dies es fan cada vegada més i més llargs. Gràcies al govern socialista de Sant Andreu de la Barca cada quatre anys, coincidint amb les eleccions municipals, els dies s'escurcen una mica i quan creus estar al juny resulta que és maig.

Democràcia 3.0 fa alguns mesos va decidir fer una aposta i en el marge dret d'aquesta pàgina web va ubicar un compte enrere, que en el moment en què redactem aquest article assenyala que queden 116 dies. Per a què? es preguntaran.

Aquest dia, al qual apunta el compte enrere, és el 15 de maig de 2011, dia en què se celebrarà el Dinar de la Gent Gran 2011. Cada quatre anys se celebra al maig, una setmana abans de les eleccions municipals.

En els anys en què no se celebren eleccions municipals el Dinar de la Gent Gran sempre se celebra al juny. Democràcia 3.0 va apostar que el govern socialista de Sant Andreu de la Barca avançaria la celebració del Dinar de la Gent Gran i vam encertar, són molt previsibles.

Democràcia 3.0 declara obertament que el govern socialista de Sant Andreu de la Barca utilitza aquest homenatge als nostres majors per obtenir un benefici electoral. Juguen amb la gent gran.  


Les conseqüències electorals també afecten a la celebració de la Mostra Comercial i Industrial del nostre municipi que també es mou cada quatre anys. Amb aquests canvis també pretenen obtenir el beneplàcit de comercials i industrials dels que s'obliden la resta de l'any.

També amb aquesta Mostra pretenen obtenir benefici electoral situant un estand municipal (socialista) amb publicitat institucional i no permetent als partits polítics presents en el municipi la seva ubicació a l'envelat.

A aquests esdeveniments hem d'afegir un altre que en els dos últims anys es celebra: la Festa de la la Joventut ". En aquest 2011 la data triada és un parell de dies abans que el Dinar de la Gent Gran. Tot en campanya, concentradet.

Aquesta és la prepotència del govern socialista de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, que té com a únic objectiu continuar apoltronat a costa de qui sigui necessari.  

 

Democràcia 3.0 aposta perquè aquests esdeveniments s'organitzin sempre en el mes de juny i després de qualsevol procés electoral .

 

Per finalitzar i documentar els canvis, publiquem les dates en què s'han celebrat en els darrers anys aquests esdeveniments. Un altre dia analitzarem el cost que suposen per a les arques municipals i qui es beneficia, a part del govern socialista de Sant Andreu de la Barca.  

ESDEVENIMENT DATES  
Mostra Comercial i Industrial 2006 26,27 y 28 de maig  
Dinar de la Gent Gran 2006 4 de juny  
Mostra Comercial i Industrial 2007 11,12 y 13 de maig
Dues setmanes abans de les eleccions municipals 
Dinar de la Gent Gran 2007 20 de maig Una setmana abans de les eleccions municipals 
Mostra Comercial i Industrial 2008 30-31 mayo y 1 de juny  
Dinar de la Gent Gran 2008  8 de juny  
Mostra Comercial i Industrial 2009  22-23 y 24 de maig
Dues setmanes abans de les eleccions europees
Dinar de la Gent Gran 2009  31 de maig Una setmana abans de les eleccions europees
Mostra Comercial i Industrial 2010  28, 29 y 30 de maig  
Festival jove 4 de juny  
Dinar de la Gent Gran 2010  6 de juny  
Mostra Comercial i Industrial 2011  6, 7 y 8 de maig
Dues setmanes abans de les eleccions municipals
Festival jove 13 de maig Una setmana abans de les eleccions municipals 
Dinar de la Gent Gran 20011 15 de maig Una setmana abans de les eleccions municipalsPowered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0